Ovplyvnia silikóngélové implantáty dojčenie?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či má zväčšenie poprsia pomocou silokóngélových implantátov vplyv na dojčenie dieťaťa. Rada by som totiž zákrok podstúpila, tak sa chcem spýtať, či mám počkať až do ukončenia dojčenia alebo to vplyv nemá. Veľmi ďakujem za odpoveď.

Autor: Magda N.

Dobrý deň, Magda, v prípade, že plánujete tehotenstvov horizonte 1 - 2 rokov, potom by som odporúčal s augmentáciou počkať. Po operácii však mliečna žľaza ani mliekovody ovplyvnené nie sú, takže dojčenie možné je. Pred operáciou absolvujete konzultačné vyšetrenie s plastickým chirurgom, ktorý s vami všetko preberie  a odpovie na Vaše otázky.

Vložiť príspevok:

Vážení čitatelia, o vaše názory veľmi stojíme. Chceme, aby ste sa u nás cítili dobre, preto diskusiu strážime a príspevky, ktoré sú v rozpore s Kódexom diskutéra mažeme.




Email